Rama Estudio designs apartment block with wooden louvres

May 28, 2019

Rama Estudio has fronted his apartment block with wooden louvres in order to encourage interactions between residents and passersby in Ambato, Ecuador. The architecture firm has designed the property in order to improve the street life. The firm has designed a permeable facade that provides residents views to the street, instead of putting up a compound wall around the 400 sq m building. The front facade of the three-storey building is covered with vertical wooden louvres, thus providing shade to the three residence’s exterior terraces. The open staircase is made up of weathered steel suspended metal cables. Its ground level has three bedrooms, with one being the master bedrooms, which is located towards the back of the building for privacy.



Stay tuned with us for more such stylish trends, news, and home interior updates, only on www.cwinteriors.in and our social media platforms!

Don’t forget to subscribe to our newsletter for weekly tips, tricks and stunning interior work from all over! Subscribe HERE.

Stay Golden!

Have input for this story? Write to us on editorial@cwinteriors.in