Santha Mattoo

Delicious Design
The furniture has clean and minimalistic look.
Exposed cement columns from a solid foundation

“We wanted to make the dining experience memorable despite having shared space with another restaurant by the same hospitality group”, said Santha Mattoo. With large windows and a view filled with greenery, the design is a visual treat. The dramatic ceiling evokes a 3-Dimensional feel as it dives down in a winding manner to flow into the entire dining area. Custom-made and locally sourced lights complete the industrial look. The minimalist, clean patterns perfectly complement the warm colour scheme.

The layout is united in its classy combination of bright wood paired with matte black used in a limited fashion. From the overly expressive bar area to the bare walls, subtle decor elements pull together a rustic vibe. The sinuous curve created by the ceiling among other ingenious design elements keeps us hungry for what else these designers have to offer!

The food display doesn’t use any overpowering décor accents.